Kies voor jouw talent: het lied

Ga aan de slag met ons talentenlied en win een prijs

Kies voor jouw talent: het lied

Kies voor jouw talent: het lied

ONS TALENTENLIED én de wedstrijd

Vele jaren geleden was er een groep studenten die stage deed bij Luk Dewulf. In het kader van die stage hebben ze gevraagd aan Inge De Roeck en Lieve Merckx om een talentenlied te maken. Met hulp van onder andere Roel Spaenhoven. Dat lied bleef vele jaren lang liggen.

Tot onze collega Jan Wietse Fokkema uit Leeuwarden aan Raynaud Ritsma vroeg om het nummer op te nemen. Dat nummer is sinds kort beschikbaar op spotify.

Klik hier voor de Nederlandstalige versie

De opbrengst van het nummer gaat naar projecten met kwetsbare kinderen.

Wij organiseren een wedstrijd. We nodigen je uit als school of andere organisatie om aan de slag te gaan met het lied. Maak een unieke uitvoering van het talentenlied met jouw groep, klas of team. Dit kan met muziek (zelf gespeeld of ingezongen met de instrumentale versie), met dans, theater, een film of videoclip of een combinatie van het voorgaande. En stuur je opname (video/audio, youtube....) door naar luk@kiezenvoortalent.be of naar els@grootsklein.nl

Klik hier voor de instrumentale versie

We kiezen nog voor de zomer een eerste winnaar. Je kan een prijzenpakket winnen met posters, talentenstickers en talentenkaarten. We kiezen uit de filmpjes die ons bereiken voor 31 mei 2024. Je kan ons helpen met het verspreiden van onze song door jullie filmpje te delen op social media (tik tok, instagram, facebook,...). We wensen jullie veel succes!

In bijlage vind je een powerpoint met de tekst én het akkoordenschema. En ook een word-document met de tekst

We wensen jullie veel succes!

Els, Jan Wietse en Luk