Project Rode Neuzen Dag: 'Iedereen Talent' in West Vlaanderen

Een project van de vzw Kindertalentenfluisteraar met steun van het Rode Neuzen Fonds en de Koning Boudewijnstichting.Laat jouw school kennismaken met talent-gericht werken. Stel je kandidaat en help zo mee om zoveel mogelijk kinderen, jongeren, leerkrachten en ouders hun talenten en die van anderen te ontdekken. Plant mee zaadjes voor nu en later.

Voor wie?

  • Lagere en Middelbare scholen gelegen in West-Vlaanderen
  • Alle onderwijstypes, alle studierichtingen
  • Kindertalentenfluisteraars in West-Vlaanderen

Opgelet, is jouw school een Rode Neuzen school of niet? Dan is er een verschil in mogelijkheid om in te schrijven voor dit project.

  • Rode neuzen scholen: werden rechtstreeks gecontacteerd op donderdag 22 april 2021 en kunnen bijgevolg ook prioritair inschrijven.
  • Niet Rode Neuzen Scholen kunnen inschrijven vanaf 5 mei 2021.

Wat?

Met dit project wil de vzw Kindertalentenfluisteraars haar doelstelling om zoveel mogelijk kinderen te laten kennismaken met hun talenten, realiseren.

Deelnemen de scholen kunnen genieten van

  • Individuele talentgesprekken met leerlingen
  • Deelname aan een opleiding van leerkrachten tot kindertalentenfluisteraar
  • Deelname aan een lezing over talenten voor leerkrachten, ouders en andere mensen geïnteresseerd in de idee 'Iedereen talent'

Zo bouwen we aan de veerkracht van alle deelnemers. Door ook een lezingen en een opleiding te organiseren planten we voldoende zaadjes zodat ook na dit project leerlingen, leerkrachten en ouders aan de slag kunnen blijven met TalentenTaal.

Waar?

In jouw gemeente of stad of in de buurt. Afhankelijk van het aantal scholen dat zich inschrijft zullen we onze opleiding en/of lezing groeperen zodat we zoveel mogelijk scholen kunnen laten genieten van dit aanbod.

Waarom West-Vlaanderen?

Het initiatief werd opgestart door Luk Dewulf en Ilse Vanhoorelbeke en wordt getrokken door Ilse Vanhoorelbeke. Luk heeft West-Vlaamse roots en is afkomstig uit Ieper en Ilse is afkomstig uit Gullegem en woont nog steeds in West-Vlaanderen nl Brugge.

Inschrijven?

Inschrijven kan door te klikken op de link hieronder en dan op inschrijvingen. Ons project kan je terugvinden tussen de andere projecten. Even scrollen en je ziet ons logo verschijnen.

https://www.rodeneuzendag.be/call-sterker-op-school

Met steun van de Koning Boudewijnstichting en het Rode Neuzen Fonds

Rode Neuzen Dag . logo