Hoe word je kindertalentenfluisteraar?

Wat is een kindertalentenfluisteraar en hoe bekom je het label?

Om kindertalentenfluisteraar te worden word je uitgenodigd om een traject te volgen dat bestaat uit twee delen:

  • De opleiding “Kiezen voor talent van kinderen” van Luk Dewulf. Deze opleiding is opgebouwd rond het boek “Ik kies voor mijn talent”. Tijdens deze opleiding leer je je eigen talenten kennen en benoemen en leer je de technieken om een talentgesprek met kinderen te kunnen voeren. (1 dag opleiding)
  • De opleiding “Talentgedreven werken met kinderen” van Els Pronk (ook gegeven door Elke Busschots in België), maakt een verdieping rond het werken met talent van kinderen. Hoe kan je kinderen helpen om zelfvertrouwen te krijgen? Hoe ontwikkel je een positieve mindset. Hoe kan je achter het gedrag van kinderen kijken en met het kind aan de slag gaan rond vraagstukken die spelen. (2 dagen opleiding)

Voor meer informatie over het tweedelig traject, bestaande uit 1 dag opleiding bij Luk Dewulf en 2 dagen opleiding bij Els Pronk of Elke Busschots, kan je hier terecht, je kan je hier ook inschrijven.

Mensen die op andere manieren deze ervaring hebben opgebouwd en die ervaring kunnen aantonen, kunnen contact opnemen met Els Pronk en/of Luk Dewulf. Zij beslissen samen over het toekennen van het label.