Info en inschrijvingen

Info en inschrijvingen

Hier vind je alle nodige informatie over de opleiding en kan je aanmelden voor de verschillende opleidingen gegeven door Els Pronk, Luk Dewulf en Elke Busschots

Clone of InschrijvenInfo, aanmelding en deelnameprijs

De opleiding bestaat uit twee delen.

Aanmelden voor de opleiding "Kiezen voor talent van kinderen" van Luk Dewulf kan via de inschrijvingsformulieren hieronder. De opleiding kost 225 € (incl BTW), dit houdt in:

Goed nieuws! We hebben weer nieuwe data vastgelegd voor deze opleiding:

BELANGRIJK:

Door Corona kunnen de opleidingen niet op volle bezetting doorgaan. Als de maatregelen versoepelen komen er misschien plaatsen vrij.

18 september opleidingsdag in Lunteren (NL) DEZE OPLEIDING IS BIJNA VOLZET, JE KRIJGT BERICHT ALS JE OP WACHTLIJST STAAT
23 september opleidingsdag in Gent (VL) DEZE OPLEIDING IS BIJNA VOLZET, JE KRIJGT BERICHT ALS JE OP WACHTLIJST STAAT
23 oktober opleidingsdag in Gent (VL)
25 november opleidingsdag in Gent (VL)
2 december opleidingsdag in Lunteren (NL)

Meer info over de Tweedaagse "Talentgedreven werken met kinderen", van Els Pronk (NL) en Elke Busschots (B) vind je hier, je kan je hier ook aanmelden. De kosten voor de tweedaagse zijn €425,- (excl 21% btw). Lunch en materialen worden voorzien.

De volgorde van het volgen van de dagen Bij Luk of Els/ Elke is niet bepalend. Je kan zelf kiezen eerst de dag bij Luk te volgen en dan de 2-daagse of omgekeerd. Beide delen van de opleiding zijn aanvullend aan elkaar en de volgorde waarin je ze volgt is niet bepalend.

Ook scholen kunnen zich hier aanmelden als ze het label van kindertalentenfluisteraarschool willen behalen. In dat geval wordt een traject op maat uitgewerkt.