Info en inschrijvingen

Hier vind je alle nodige informatie over de opleiding en kan je aanmelden voor de verschillende opleidingen gegeven door Els Pronk, Luk Dewulf en Elke Busschots

Clone of InschrijvenInfo, aanmelding en deelnameprijs

De opleiding bestaat uit twee delen.

Aanmelden voor de opleiding "Kiezen voor talent van kinderen" van Luk Dewulf kan via de inschrijvingsformulieren hieronder. De opleiding kost 225 € (excl. BTW), dit houdt in:

  • Een dag opleiding
  • Gratis toegang tot www.mytalentbuilder.com
  • De "toolbox voor jong talent"
  • Het kinderboek "Iedereen Talent"

IN BELGIE:

Op maandag 5 december in GENT van 9u30 tot 16u: je kan hier inschrijven

Op vrijdag 17 maart in Gent van 9u30 tot 16u: je van hier inschrijven

IN NEDERLAND

Op woensdag 30 november in MAARN van 9u30 tot 16u: deze opleiding is VOLZET

Op maandag 27 maart in MAARN van 9u30 tot 16u: je kan hier inschrijven

Meer info over de Tweedaagse "Talentgedreven werken met kinderen", van Els Pronk (NL) en Elke Busschots (B) vind je hier, je kan je hier ook aanmelden. De kosten voor de tweedaagse zijn €425,- (excl 21% btw). Lunch en materialen worden voorzien.

De volgorde van het volgen van de dagen Bij Luk of Els/ Elke is niet bepalend. Je kan zelf kiezen eerst de dag bij Luk te volgen en dan de 2-daagse of omgekeerd. Beide delen van de opleiding zijn aanvullend aan elkaar en de volgorde waarin je ze volgt is niet bepalend.

Ook scholen kunnen zich hier aanmelden als ze het label van kindertalentenfluisteraarschool willen behalen. In dat geval wordt een traject op maat uitgewerkt.